Wednesday, December 2, 2009

Ribbe



This blog is startet up in december, therefore, we cook off a pork roast. Pork roast is a common dish to serve in scandinavian homes on Christmas eve the 24th of december, and the proud cook does not (d)serve this without a crisp surface.

10 comments:

Laura og Lotte Koubova Tangen said...

Lekkur ribbur!

Unknown said...

Dere må da utvide billedkapasiteten slik at laksen kommer med, ikke bare det kjedelige hode.

Sigrid Tangen said...

hæ, laks? hvor ser du laks?

Unknown said...

Hvis dere har kunnet se hele bildet så holder jeg en 9 kgs laks......

Anonymous said...

Test

Anonymous said...

Da forstår jeg det.

Anonymous said...

Det var rart. Ann Elisabet

Sigrid Tangen said...

Det ble en forvirrende rekke av kommentarer

Anonymous said...

Den annonyme kommentator er Ann Elisabet Tangen. Gleder meg til å teste kakene i jula. D.v.s. ta med noen.

Anonymous said...

Kyrre, du må kjøpe deg nye briller. Det er ribbe. Ikke laks.